maanantai 10. tammikuuta 2011

Eikä+luistinrata

Eilen tai toissapäivänä odotin niin hirveesti et Ansku pitää bileet.Mua harmittaa kun ajattelin kuinka hienot niistä tulee.No mutta ei yhdet bileet maailmaa kaada!Ansku kyl sano et ehkä jos sen iskä antaa sille peliaikaa.Ansku kyl varmaan järjestää toisia juttuja mut se on kyl aika harvoin panfus olis hauskempaa jos se kävis useimmin.


Mut kyl kaikil on jotaki harrastuksia ja ei voi mitää jos Ansku ei välillä pääse jos on menoa!Tänää olin tuol panfussa maisapandan kaa taas kerran mut se on kyl kiva täs on pari kuvaa viel tältä päivältä:

Siinä kuva kun olin Maisapandan kaa.












Muuten kerron teille nyt miten uudella linnan terassilla kiipeillään:mee sinne vasemman muurin seinälle ja kävele taivaalle!


Kohta tulee muuten luistin rata tohon linnan terassille en kyl läheskää osaa kuvitella millainen siitä tulee!Oon ihan varma et siitä tulee hieno koska jos toi terassi on jo hieno nii varmaa Manny rakentaa myös hienon luistinradan.Manny on kyllä loistava rakentamaan erillaisia juttuja!


Toivottavasti Ansku keksii jatkossaki jotakin tosi hauskaa!


Tassuttain

1 kommentti:

  1. Te tilasitte sen yliksen,niin nyt se oli valmis.Toivon,että pidätte siitä,vaikka se ei olekkaan läheskään yhtä hieno,kuin anskun kuvat.Toivottavasti kelpaa,koska näin sen eteen paljon vaivaa!Itseasiassa,sen tekemiseen meni lähes tunti,ainakin 45 minsaa.En kyl tehny sitä kerralla loppuun.

    VastaaPoista